Flipflop


Flip
 


Att somna om - Du vaknar tidigt. Du känner dig dödstrött och undrar hur du ska orka kliva upp. Då kommer du på att det är lördag! Du är ledig och får somna om. Det är ljuvligt att få ligga kvar i en varm säng och sova hur länge man vill!


Bra högtalare
- Det är få förunnat. Men de som har riktigt bra högtalare är lyckligt lottade (som jag då). Tänk dig att lyssna på din absoluta favoritlåt med riktigt bra ljudåtervinning och fet bas. Inte illa alls!


Bra repriser
- Det är sorgligt när favoritserien på tv har slutat sändas. Hur glad blir man då inte när man ser i tidningen att serien ska gå i repris!

Perfekta låttexter - Plötsligt hör man den. Den perfekta låttexten. Som beskriver precis hur man känner sig! Heltotroligt. Hur kunde de veta?


Fnissiga kompisar
- Man berättar något kuligt och ens kompis fnissar hysteriskt. Så där så man själv också börjar fnissa. Sedan går det inte att stoppa!

Flop


Blixthalka - Boom. Plötsligt ligger man där på rygg med benen i vädret. Sprattla som en skalbagge som inte kan vända rätt på sig själv. Att en sån liten isfläck kan få en att ramla omkull fullständigt är en gåta varje gång..


Stillastående rulltrappor
- Det handlar inte om att man är lat. Och inte stressad heller egentligen. Man bara blir så besviken när man märker att rulltrappan i ens färdriktning inte funkar.

Dåligt nagellack - När nagellacket skavs av när det knappt hunnit torka håller man på att bli galen. Och det händer gång på annan.


Tuggummi i håret
- Bubbelibubb-splash! Den jätte stora bubbelgumsbubblan spricker och hamnar-i luggen. Blä! En massa rosa klet som bara verkar vilja gå bort på ett sätt- med saxen. Fy!

Kass mottagning - Skorr. Vad sa du? Knaster? Hallå? Känns det igen? En del abonnemang är helt förlorade alltså. Det är verkligen dålig täckning hela tiden.

Kiss for you bitches!


Kommentarer
Postat av: J'Licious

sv;tack ;)

2010-03-06 @ 01:32:36
URL: http://jllicious.blogg.se/
Postat av: MODEINSPIRATION

Kul flipp och flopp!

2010-03-06 @ 08:49:00
URL: http://www.modeinspiration.com
Postat av: Amanda Eklund

Tack så mycket :)



/AmandaVarDet

2010-03-06 @ 10:36:43
URL: http://amandavardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0