Förlåt!!!

Heregud vad jag har varit dålig på att uppdatera! Ja jag vet inte var helgen tog vägen den var bara över på en sekund! I fredags firade vi Jacob och drog sedan iväg till en annan fest, hela kvällen blev jätte lyckad och Jacob blev jätte glad för alla mina presenter!:D Sen i lördags åkte vi ner till Malmö där vi firade han ännu mer och sov sedan över på hotellet och sen kom vi hem igår kväll och då låg jag och Jacob i sägen och kollade på filmer och hade mysigt som vanligt!♥
Ja i alla fall sen idag har jag varit på gymmet i ca en timme (tyckte att det var jätte länge sen jag var där)! Sen stack jag och solade en halvtimme och det var mycket skönt!:D Sen nu i alla fall ska vi nog gå och äta på någon resturang för att fira Jacob en sista gång!:D
Men vi hörs kanske när jag kommer tillbaka, vågar inte lova något!;D (Då kanske jag även visar vad som fick hänga med mig hem idag från stan...)

Kiss my ass!<3

Till Jacob!



Har bakat nya cupcakes och alla ska vara till Jacob! Som en liten extra present, för han ska ju få riktiga presenter också! Lite kul och ge något som jag har gjort själv,så ser han att jag har lagt ner tid endast för honom!
Resultat ser ni på bilden!

Kiss for you!

:)

Grattis Jacob!! Du är underbar, du är BÄST! Ha en underbar födelsedag :)

ROCKPUNKROCKPUNK

Fick en inbjudan idag av en gammal vän som heter Erica, vi gick i mellanstadiet tillsammans. Hon är så otroligt söt och snäll, vi har haft en underbar tid tillsammans. Vi hade alltid så kul! Fick hennes nummer och så, skönt att hon hörde av sig och hoppas vi får kontakt igen. Vi ska träffas och fika någon dag :) Men iallafall så ska hon ha en stooor fest, alltså en fest där man blir inbjuden osv. Det är också en tema-fest, och temat är ROCK & PUNK! Gud va coolt, ska bli skitkul. Jacob ska gå dit med mig och det ska bli trevligt att träffa hennes vänner, hon bor i Eskiltuna. Så jag har redan hittat klänning, det blir en från Acne. Sen ska jag nog ha svartmålade ögon, kanske en stark sotning och antingen röda, mörka eller helt matta läppar.


4495 kr

Kiss bitches!

Cupecakes.

Vet ni vad jag håller på att lära mig att göra? Jo jag håller på att lära mig att göra goda och fina cupcakes. Jag tycker att cupcakes ser så gott ut! Innan idag så bakade jag och Nicole cupcakes. De kanske inte blev  så bra, men vi håller på att lära oss. Jag ska bli super bra på detta har jag bestämt mig för. Jag tycker det är så kul att dekorera dem, man kan ha olika färger, stössel, små godispynt och mycket mer. Efter att jag är mästare på att baka cupcakes ska jag lära mig att baka något annat bakverk, men vilket? kom gärna med förslag.

Resultatet för dagens cupcakes!



Kiss for you!

Söndag.

Gud vad snabbt helgen har gått, kändes som om jag inte hann blinka innan det var söndag. Brukar inte göra så jättemycket på söndagar. Har varit inne i stan för att handla till min kusin Embla som fyller 9 år idag, följde med mamma. Tycker att det är ganska kul att handla presenter till andra, speciellt kläder och skor o sånt. Brukar alltid blå något av det hahaxD. Men sedan så får dem ju mer såklart, oftast jag som bestämmer vad som ska köpas som presenter. Det vi köpte var; ett par zebramönstrade solglasögon, en svart klänning med " kedjor" vid axlarna(så sött), ett mintgrönt nagellack, en röd hjärtring, en röd pussmuns telefon och ett scrapbooking kit. Men hinner inte skriva mer för nu ska jag till kalaset(är liksom redan lite sena!)

Kiss for you!

I want- Victoria secret!




Bikinis, Over 300 Styles


Sexy Lingerie, $29.50 & UpBridal Collection












Kiss for you!








 


Beställt kläder ifrån forever 21!






Beställde mer denna gången än förra gången här på forever 21, men jag älskar vår/sommar kläder. Snart så kommer mina kläder hem från Nelly också. Tror det var i morgon eller på torsdag!




Lugn dag.

För en gångs skull ha jag tagit ganska lugnt idag, men ibland blir vissa söndagar så. Tror att jag behövde det lite. Ställde klockan på halv elva för att möta upp Nicole vid bussen. Sedan så gick vi till salongen och fick våra naglar omgjorda. Denna gången tog jag något pärlfärgat nagellack med ljusrosa stenar, fintfint! Sedan stack jag hem och tog ett varmt skönt bad med hårinpackning. Så känner mig super fräsch nu! Har haft lite O.C marathon. Älskar O.C. Synd bara att Mischa Barton slutade, efter det så gick allt bara utför och serien slutade. Jag följde serien från första början och gillade den direkt!




Kiss for you!


Kändis läppar?!



Detta är Brad Pitt och Angelina Jolie som läppstift! En liten udda idé kanske, haha

Kiss for you!

Gillar att denna reklamen börjar sändas igen!



Kiss for you bitches!

Ett snabbt litet inlägg :)

Hej ;)
Jag tänkte börja med ett svar till en kommentar och frågan var varför jag inte visade bilder på mig själv och om man vill veta svaret på det så får man kolla tillbaka på det första inlägget på denna bloggen :)
Ja i alla fall hinner jag inte lägga upp en bild på det jag har köpt i Malmö men det kommer förmodligen sen... men istället ska jag visa vad jag fick hem idag:) Nu måste jag skynda mig för jag ska vara hemma hos Jacob nu.. hahah men vi hörs imorgon :)


Det är inte riktigt min stil men jag tyckte att de var ganska fina så jag beställde dem :) (ca 4000 från Nelly.com)

Kiss my ass ;)

Jessika :)

Hejsan! :)

Jag vill börja med att säga förlåt för att jag inte uppdaterade när jag kom hem men jag hade ju en del att packa upp och så vidare men hemresan gick bra och jag och bästa Jacob åkte hem till mig efter (Emma stannar i Malmö tills på Lördag) och vi var ju ganska trötta efter resan så vi låg i min säng och kollade på filmer.. ;)  Och idag har tiden bara sprungit iväg, jag och Jacob vaknade vid 1-tiden och sen stack jag iväg till gymmet ett tag, det kändes som att det var jätte länge sen jag var där! Men det gick bra såklart ;) och sen när jag kom hem duschade jag och fixade mig så nu ska jag snart träffa Jessika och kanske Jacob. Får se vad vi hittar på kanske drar ut någon stans!:D

Jag kanske slänger in några bilder på det jag köpte i Malmö ikväll.
Plus att jag saknar min Emma fast att jag bara har varit i från henne i en dag!

Kiss my ass ;)

Malmö ;)

Hejsan alla söta läsare!

Jag kom precis hem från stan här i Malmö och dagen har varit toppen fikat och shoppat med Jacob och solat en snabbis:) Jag ska snart åka hem, vid åtta-tiden så jag måste kanske börja packa ihop allt nu men vi hörs kanske när jag kommer hem till underbara Stockholm!<3

kiss my ass!<33


Hejsan bloggis!:D

Har ni saknat mig? (a.

Jag har ju inte uppdaterat något alls som ni kanske har märkt och det är bara för att jag och underbaraste Emma och Jacob är i Malmö:D Vi bestämde oss i söndags kväll och åkte sedan dit i morse:) Vi har shoppat och shoppat och shoppat så nu har jag ont i mina fötter :( gått i mina nya klackar (kolla bilder här under) heeela långa dagen idag. Sedan ska vi sova på ett jätte fint hotell och äta värdens godaste mat!:) Vi åkte i alla fall tillbaka till hotellet vid sex tiden och sen har jag och Jacob bara tagit det lungt, kollat på film och myst, medans Emma har träffat sin pojkvän som bor här i Malmö!;)
Jag vet igentligen inte varför vi åkte till Malmö jag menar Stockholm är ju endå Stockholm<3 men det var skönt att komma därifrån ett tag!:)

...skorna var billiga men är snygga

kiss my ass!<33


mitt!


klänning med guldiga kjedjor och runda nitar, lite puffarmar med(:
snygg om man typ ska ut på stan eller någon fredag kanse?



Mycket läcker stor svart clutch med effektfulla guld- och silverfärgade nitar på framstycket.
älskar den den och kläningen kommer hem till mig om sådär 3 dagar!


Snygga nagellack till våren!

China Glaze Nail Lacquer, InnocenceNouba Nail Polish, 84
Nouba Nail Polish, 84Sally Hansen Diamond Strength No Chip Nail Color
Nails Inc ASOS Exclusive Set SAVE £16.50Essie Nail Polish Huckle Buckle


Kiss for you!

Den vackra klänningen jag aldrig glömmer!


Kate Hudson






Kiss for you!

Hm, när jag ser detta så älskar jag faktiskt smink mer än allt annat!






Kiss bitches

Ett tips till er!

Knalliga slängkyssar!

Sätt läpparna i fokus i vår/sommar. Finns det något kvinnligt snyggare än läppar i knalliga färger? Ju färgstarkare desto bättre helt enkelt. Allra hetast är stark rosa på gränsen till neon och cerise färgade läppar eller varför inte ett glans i orange/rött?

Kiss for you bitches!


Flipflop


Flip
 


Att somna om - Du vaknar tidigt. Du känner dig dödstrött och undrar hur du ska orka kliva upp. Då kommer du på att det är lördag! Du är ledig och får somna om. Det är ljuvligt att få ligga kvar i en varm säng och sova hur länge man vill!


Bra högtalare
- Det är få förunnat. Men de som har riktigt bra högtalare är lyckligt lottade (som jag då). Tänk dig att lyssna på din absoluta favoritlåt med riktigt bra ljudåtervinning och fet bas. Inte illa alls!


Bra repriser
- Det är sorgligt när favoritserien på tv har slutat sändas. Hur glad blir man då inte när man ser i tidningen att serien ska gå i repris!

Perfekta låttexter - Plötsligt hör man den. Den perfekta låttexten. Som beskriver precis hur man känner sig! Heltotroligt. Hur kunde de veta?


Fnissiga kompisar
- Man berättar något kuligt och ens kompis fnissar hysteriskt. Så där så man själv också börjar fnissa. Sedan går det inte att stoppa!

Flop


Blixthalka - Boom. Plötsligt ligger man där på rygg med benen i vädret. Sprattla som en skalbagge som inte kan vända rätt på sig själv. Att en sån liten isfläck kan få en att ramla omkull fullständigt är en gåta varje gång..


Stillastående rulltrappor
- Det handlar inte om att man är lat. Och inte stressad heller egentligen. Man bara blir så besviken när man märker att rulltrappan i ens färdriktning inte funkar.

Dåligt nagellack - När nagellacket skavs av när det knappt hunnit torka håller man på att bli galen. Och det händer gång på annan.


Tuggummi i håret
- Bubbelibubb-splash! Den jätte stora bubbelgumsbubblan spricker och hamnar-i luggen. Blä! En massa rosa klet som bara verkar vilja gå bort på ett sätt- med saxen. Fy!

Kass mottagning - Skorr. Vad sa du? Knaster? Hallå? Känns det igen? En del abonnemang är helt förlorade alltså. Det är verkligen dålig täckning hela tiden.

Kiss for you bitches!


Detta köpte jag innan när jag var i stan, lite små saker bara!




Kiss for you bitches!

Smyger in med ett långt inlägg här på festen

Är hemma hos Jacob nu, fullt ös, spelas gamla godingar från de sköna 80-talet. Folket dansar på borden, biljardbordet, baren och i soffan. Heeeelt crazy! Vi sjunger och skriker och till och med blyga Celine dansar och skriker som en galning, gött att du äntligen vågar släppa loss bruden ;D

Idag har jag på mig leggings från acne, en klänning med transparent rygg som kommer från Miss Sixty, platå skor från Topshop med 13,5 cm klack och med en platå på 3,5 cm. Jag har redan fått en massa komplimanger hur snygg jag är ikväll. Jo tack jag vet, haha nej jag bara skämtar. Men jag är faktiskt nöjd med kvällens outfit och jag lyckades verkligen med både håret och sminket!

Denna låten spelas just nu ur högtalarna!


Rick Astley - Never Gonna Give You Up

Kiss for you bitches!

snyggsnygg snyggajag...

Hej alla mina sötnosar!
snart ska jag dra vidare på fest, fyfan va full jag ska bli ikväll, får se villken säng jag hamnar i ...(?) ;) Emma kommer nog snart och vi ska göra vid oss det sista, har varit på gymmet idag och sen har jag varit i stan en liten runda. Imorgon kommer mina pengar och min efterlängtade kläning som pappa köpt till mig, han skickde den så fort han kom tillbaks till usa igen... allt för sin favorit dotter ;)
nej nu får jag kila, blir en lååång natt...

Bye bye wannabe me!


Maldiverna i maj

Hallou bloggen! Dålig uppdatering, jag vet!
Emma har sovit hos mig och pappa har kommit hem idag :D Jag och Emma fick 10 trosor var från Victoria Secret och sen fick jag en ny iphone och en ny ipod. Hm, har redan en iphone men jag fick en repa i den eftersom att jag och Jessica fjantade oss när vi va i stan sist så jag tappade den :( Men som tur så har jag en ny som är snyggare och bättre. Har även 3 ipod sen innan, men jag ville ha en barbierosa med glitter och diamanter på så pappa specialbeställde den. Fick också 11000 kr och presentkort på Gucci !!! :DD
Fick en hel del kläder också. Jag älskar när pappa kommer till Sverige för då får man så mycket! Nästan mer än vad de flesta får på julafton :o Men synd att pappa bara kommer hit några per år.
Skorna som jag ville ha fanns inte att köpa, pappa letade både i New York, San Francisco, Los Angeles, San Diego, Naples och Miami. Han jobbar lite överallt så det är därför han har varit på alla möjliga ställen. Han reser väldigt mycket och det tänker jag med göra när jag har gått klart skolan :)

Men iallafall, skorna är tydligen slut överallt. Eller så har de inte kommit in i alla världsdelar ännu men pappas kollega sa att skorna finns i en liten stad utanför Tokyo i Japan och de finns tydligen snart att köpa i Milano! Antingen så får pappa åka dit och köpa dom eller så tar jag och Emma och Jessica en weekend-resa till Italien, så vi kan shoppa i Milano och ha kul! I maj åker nog jag och pappa och pappas kollega Marie till Maldiverna och vi bjuder nog med Emma också eftersom att hennes familj bjöd med mig på en kryssning till Estland förra året. Jag och Emma är väldigt spända, åhh vi längtar till lyxiga maldiverna med kristallklart vatten och service! Haha..


Titta vilket paradis! Denna gången skippar vi alla "vanliga resemål så som spanien, grekland och thailand!"

Kiss bitches!

Ett snabbt inlägg

Hejsan bloggen, jag kan börja med att säga förlåt för den dåliga updateringen men min data har inte fungerat som den ska under dagen... Men i alla fall stack jag och Emma ut sen på kvällen och träffade lite folk.<3 kom hem vid 4 tiden och sov till 3.. sen har jag bara slappat hela långa dagen men nu väntar underbara Emma på mig för vi ska till gymmet och sen sola en snabbis! hörs kanske senare.

Kiss my ass ;)


RSS 2.0